Romanticne poruke decku. Ljubavne poruke VOLIM TE LJUBAVI

Najljepse ljubavne poruke za njega

Romanticne poruke decku

Ako je ljubav bolest onda sam ja neizlječivo bolesna. Nadam se da ću imati prilike da se zahvalim za sve nežne trenutke provedene sa tobom. Niko nema oči kao tvoje, niko nema osmeh kao tvoj. . Prolazim kroz tamne ulice koje su prije bile svijetle.

Next

Najlepše poruke i čestitke za rodjendan dečku

Romanticne poruke decku

Ti si razlog, nada i san, sve što sam poželela. . Ja sam porukica koja se sama poslala sa ovog broja. Od sveg na svijetu tom ti si najvredniji i sve sto zelim to si ti, na svijetu tom nista mi ne treba, sve sto zelim to si ti!!!! Mislio sam da na svetu ne postoji ništa jače od našeg prijateljstva, a onda sam se zaljubio u tebe! Poslije tebe ja ne postojim, Ti si me ubio! Moja ljubav za tebe nema granice, voljena moja! U ono doba godine kada si ti tu. Volim te najviše na svetu dušo.

Next

Čestitke za rodjendan dečku, momku

Romanticne poruke decku

Kad pripadam tebi, tad konačno potpuno pripadam i samoj sebi. Uživajte u ljubavi i podelite je. Ne dopusti da daljina ucini svoje, jer ono sto nas veze jace je od daljine, trajnije od vjecnosti! Poljubac je nista, Voljeti je sve, Ljubiti svako moze, a voljeti ne. . . Uz kratke, romantične ljubavne poruke.

Next

Ovih 7 poruka svaki muškarac želi da dobije od devojke!

Romanticne poruke decku

. Sanjaj nocas kad sklopis oci, moje su budne i ove noci. Znaj samo da te puno i danas danju volim. Tvoje ime nikad neću zaboraviti, ti si ožiljak u mom srcu. Ne mogu da dočekam da svane dan, da te ponovo u svom zagrljaju imam! Ja sam predugo tražila poklon, koji je lep, skup, najlepši i slično, Ali ništa nisam dovoljno dostojno tebe pronašla, pa ti zato poklanjam samo sebe lično! Koliko je od nas Amerika, koliko je od nas Australija, koliko je od nas Kina, i pet puta tim kilometrima da pređem, sva moja ljubav koju osećam prema tebi, ne bi mogla da se izmeri. Probudio si u meni najlepša osećanja, osećanja za koja i nisam znala da postoje dok tebe nisam upoznala.

Next

ljubavne poruke za decka

Romanticne poruke decku

. Ljubim drugu, jer tebe ne mogu, srce mi place, volim te sve jace. Ne znam da li je anđeo na nebu, zemlji ili negde između, ne znam šta radi, kako izgleda ili da li za mene pita, ali znam da jedan slatki anđeo ovu poruku čita. Ovog trena voljela bih da si tu i da zaspim na tvom toplom ramenu. Slovo A je najljepse slovo na svijetu, slovo A je kao ptica u letu, slovo A je urezano u srce moje jer na slovo A pocinje ime tvoje. Ali u ovom običnom životu uspela sam da dobijem poštovanje i ljubav najbolje osobe koja je ikada živela na zemlji.

Next

Najlepše poruke i čestitke za rodjendan dečku

Romanticne poruke decku

Veruj u Sve što ti kažem. Srce mi tik-tak for you, zato što I love you!! Postoji li na svijetu nesto tako dobro kao sto smo mi?? Kad me jutro probudi, ti si potreba i smisao. I bezbroj zvezda nebom sja, a najlepšu od svih imam samo ja. Daljina ne može ugroziti naš idealni odnos, jedina moja ljubavi. Ti si moja lasta i moj najlepši cvet, hvala ti za ljubav i za ceo svet! Prolaze dani, prolaze noći ne znam da li ću moći da smislim najlepše rime u kojima je tvoje ime pružam ruke stežem jastuke Srećan ti rodjendan! Htela bih toliko toga da ti kažem, a ne znam ništa bolje sada kad se voli.

Next