Gravid udenfor livmoderen. Graviditet uden for livmoderen

Min fortælling om en GUL

Gravid udenfor livmoderen

. I går var jeg forbi min egen læge, for at høre om man ikke kunne sætte gang i det på en eller anden måde. . Fordi jeg var begyndt at bløde, lod lægerne mig gå, for at det skulle gå i sig selv igen af sig selv. Det er så hårdt at bruge ugevis på at forelske sig i de to streger, man så på testen, for så at få det revet væk ved en scanning eller frisk blod i toilettet. Det har han meget svært ved at håndtere, og han spørger mig bare, om jeg selv kan komme over på hospitalet, som ligger ca.

Next

Graviditet udenfor livmoderen

Gravid udenfor livmoderen

Lægen vil kunne se, om der er tale om en graviditet udenfor livmoderen enten via ultralydsscanning gennem skeden eller ved en gynækologisk undersøgelse for at se, om livmoderen er mindre, end den burde være i graviditets stadiet. Methotrexat er en cellegift, der hæmmer cellevæksten i graviditetsproduktet, som så går til grunde. Er du gravid og oplever du ovenstående symptomer, så skal du kontakte din egen læge. Jordemoderen sagde, jeg ikke var gravid. Der er ikke noget positivt i en historie om at være gravid uden for livmoderen, ikke i vores, i hvert fald. Lægen gjorde mig opmærksom på, at det nok godt kunne lugte fælt, når jeg begyndte at bløde. Jeg blødte hele dagen, og havde ret kraftige smerter, præcis som 4-5 cm veerne føltes ved en fødsel.

Next

Min graviditet udenfor livmoderen

Gravid udenfor livmoderen

Jeg er blevet scannet igen på Roskilde hospital og der kunne de ikke sige om graviditeten sad udenfor eller indeni livmoderen og heller ikke om der var noget foster. De fortæller mig, at det sker for 2% af alle graviditeter, og at jeg bare er uheldig. Graviditeten der gik galtNu vil jeg fortælle jer min historie om en graviditet som gik galt…I november besluttede Kasper og jeg, at vi gerne ville have en baby mere. Hvor går man hen med den? Jeg blev scannet så tidligt, det kunne lade sig gøre, for at sikre, at det denne gang lå i livmoderen. Det var vedvarende og uudholdelige smerter. Jeg har ingen tegn på spontan abort efter noget som måske engang var skyggen af et lille foster. Please be aware that this might heavily reduce the functionality and appearance of our site.

Next

Jeg var gravid

Gravid udenfor livmoderen

At jeg kunne have været død. If you do not want that we track your visist to our site you can disable tracking in your browser here: We also use different external services like Google Webfonts, Google Maps, and external Video providers. Håber på hurtigt svar og håber du kan forstå det på skrift. Det var en lang dag med smerter og sult! Man mener at knap 2 % af alle graviditeter sætter sig udenfor livmoderen, og cirka halvdelen af dem går til grunde af sig selv. Jeg fik taget blodprøver torsdag og fredag, som skulle gøre os klogere på hvordan graviditetshormonet udviklede sig.

Next

Graviditet udenfor livmoderen

Gravid udenfor livmoderen

Herefter kan der være pletblødning eller brunligt udflåd, og man kan have underlivs- eller mavesmerter. Den er klog nok, hvis man lytter. Jeg blødte ok meget, men aborterede ikke nogen synlig fostersæk som første gang. Den er en parentes i en anden historie om sorg. Skulle der mod forventning opstå feber eller kraftige smerter inden for de første 24 timer efter udskrivelsen, bør du tage kontakt til afdelingen, hvor du har været indlagt på: Gynækologisk Sengeafsnit: 7918 2741 Fælles Akutmodtagelse: 7918 2132 Derudover henviser vi til egen læge eller vagtlæge.

Next

Graviditet uden for livmoderen

Gravid udenfor livmoderen

Fosteret ligner nu den frdige hvalp, men kan ikke overleve udenfor livmoderen 14. Hvornår må I overhovedet gå igang igen efter sådan en operation? En graviditet udenfor livmoderen ses i 1% af alle graviditeter. Husk at sige, at du er gravid. Det lyder da også helt vildt, at de var i tvivl om de lagde ægget det rigtige sted! Man vil kunne tage prøver og se, hvad er, og også gå ind med en kikkert og søge efter graviditeten. Det er sjældent nødvendigt at åbne mere, da det der skal ud stadigt er meget lille.

Next

Gravid uden for livmoderen

Gravid udenfor livmoderen

Og gid jeg heller ikke forstod. Når man ikke har været gravid før, er det svært at vide, hvad der er normalt eller ej. Jeg er ked af at du skal igennem det her. Kvinder med tidligere graviditet udenfor livmoderen, br derfor henvises til Er man smittet med klamydia, vil man ikke altid opleve symptomer. Jeg blødte ok meget, men aborterede ikke nogen synlig fostersæk som første gang.

Next