Erotske price com. SeksPriče

Erotske Priče

Erotske price com

Sanja cao, odakle se javljas? Pičkica mi je bridela, ma celo telo mi je bridelo, na samom vrhuncu! Preporučio bih svima koji nemaju vremena za neki stalan posao, a trebaju džeparac. Nikada nisi video takav komfor. Počeo sam da je jebem u grlo. Znam,ali sad znaš tko te čeka. Ušli smo u moj hotel, i nedugo zatim apartman. Znala je da radi nešto neobično, u neskladu s građanskim vaspitanjem, ali osećala je da joj to pripada, da sam ja muškarac u čijem društvu treba da bude.

Next

Ispovesti

Erotske price com

Halapljivo smo se ljubili povezani ljubavlju koja može postojati samo između oca i kćeri. Ali odustajanje od nekih od ovih kolačića može imati uticaja na vaše iskustvo pregledavanja. Zagledao se u njene usne, izgledale su tako mekano i socno. Svakog dana došao bi doma točno u pet i trideset, a ja bih ga dočekala na vratima sa zagrljajem i poljupcima, i spremnom večerom na stolu. Pokazat ću ti kako je biti s pravim muškarcem. Kako svaka kita ima život za sebe, ona svakako da poseduje svoje unutrašnje biće, te kao i sam vlasnik sklona je promenama raspoloženja. Bio je nežan, išao je mic po mic, ali kada je ušao do pola, zabio se u mene svom silinom do kraja! Medjutim, to je kratko trajalo.

Next

SeksPriče

Erotske price com

Otac i ja nikada nismo bili previše bliski; puno je radio kako bi nas uspio sve uzdržavati a slobodno vrijeme provodio bi uglavnom u sportu s mojom braćom. Prošlo je svega nekoliko mjeseci kada sam zatrudnjela i rodila prekrasnu djevojčicu Saru. Gledala je mene, moju skupu garderobu, ronilački sat, sunčanice… Te večeri izašao sam nešto kasnije. Omamljeni, spleteni u zagrljaju ostali smo ležati nježno se mazeći i ljubeći. Opet sam počela svršavati, snažno zabacujući glavu i nabijajući se vakuumski o tatine prepone.

Next

Erotske price

Erotske price com

Ispraznio se u mene šikljajući kipuću spermu u moju maternicu kao tekući život. Dosta, viknuh na tebe nakon izvesnog vremena. Tatica ih je milovao tako fino kao nitko dotada; štipkao, grickao, mijesio. Iduceg dana opet sam uzeo istu ležaljku. Jebaću je dok ste na moru, a kasnije ti je vraćam. Kontam, šta je zumirala, nigdje veze slika. Aaaa onda dolazi ovo vreme kada se pakuju, sortiraju i stavljaju u velike crvene dzakove.

Next

dashboard.adsninja.com

Erotske price com

Roditelji su spavali na doljnjem katu, i iako su sasvim sigurno znali da će im sin večeras ševiti, stavili su ih u razdvojene sobe zbog nekog lažnog morala. Nagovorila je muža da je odveze dio puta idući na posao,i već oko devet mi se javila da je gotova i da dođem po nju. Debeo, žilav, mrke kože, obrastao gustim čekinjavim, crnim dlakama; nisam ga mogla prestati gledati dok se tatica uspinjao na krevet. Recimo kita mog bivšeg ljubavnika - retka, velika, podebela, masivna, malo nakrivljena na desnu stranu, ipak pravilno zaobljena, sa lepim nizom tamnih vena na bazalnoj strani. Stvari se između mene i tate nisu bitno promijenile, barem što se tiče naših međusobnih osjećaja.

Next

Erotske priče

Erotske price com

Nije mi baš bilo jasno otkud tako nagla promjena,ali već na putu do doma,napisao sam joj poruku u kojoj je pisalo da nisam znao da jedan broj telefona tako može ukrutiti kurac. Sisao mi je rupu, pa grickajući kožu cijelim putem, premjestio usne na klitoris. Nasmijao se kada je čuo kako mu tiho uzdiše u uho. Dobro je znao koliko mu je velik, i koliko je malena neiskusna, no nije se mogao suzdržati, počeo ju je ševiti iz sve snage, bez imalo milosti. Baš šteta što više cura ne uči o seksu od svojih očeva! Volis li ovu moju drolju? Kite su počele razvijati svoju sopstvenu ličnost. «Ne», tiho je rekla meškoljeći se pod njim. Prošlo je svega nekoliko mjeseci kada sam zatrudnjela i rodila prekrasnu djevojčicu Saru.

Next